LPGPROFI s ALEX výrobky na Rally a Helicopter show 2018

15. 05. 2018, 08:33

Dne 12. 5. 2018 se v Hradci Králové na letišti konala motoristická a letecká show a my u této adrenalinově-nadupané akce taktéž nemohli chybět!

 

Již od 9-té hod ranní se do areálu začaly hrnout davy motoristických a leteckých nadšenců. Z našeho prezentačního stanu LPGPROFI v barvách a provedení firmy ALEX - výrobce profesionálních komponentů pro přestavby vozidel na pohon LPG&CNG, jsme měli skvělý výhled  na startovní dráhu závodního okruhu, na kterém se představoval jeden závodní speciál za druhým.

 

Prezentace systému ALEX OPTIMA a IDEA

Počasí bylo nadmíru vyvedené a tak jsme moc rádi, že jsme se potkali se známými tvářemi z naší LPG branže, ale také s mnoha návštěvníky, kteří se zájmem zkoumali naše vystavená auta s pohonem LPG. Představovali jsme zde Toyotu Avensis 1.8 na LPG se systémem ALEX OPTIMA EXPERT OBD a dvě vozidla ŠKODA - SUPERB 1.8 TSI 4x4 a ROOMSTER 1.2 TSI s novým systémem pro přestavby motorů s přímým vstřikováním na LPG ALEX IDEA. Vozidla budila pozornost po celou dobu akce.

 

Nebe nad letištěm patřilo vrtulníkům a akrobatickým letounům a nám čas letěl jejich rychlostí. Upomínkové a reklamní předměty společnosti ALEX i LPGPROFI (Gasinght) rozdány do posledního kousku a my nabiti pozitivními zážitky opouštěli areál.

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím